طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت

 

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت :

 نمک و فلفل سياه  به ميزان لازم
 ادويه  به ميزان لازم
بکينگ پودر نصف قاشق چایخوری
 روغن ۱/۲ ليوان
ماست ۱ ليوان
آرد  سفید ۱.۵ ليوان
تخم مرغ ۴ عدد
پياز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

 

طرز تهیه مواد ميانی کيک:

پياز را تفت می دهيم تا سبک و به سمت طلايی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهيم. قارچ اسلايس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنيم و کمی تفت داده و در نهايت رب و ادويه و نمک و فلفل را می زنيم. ته ليوان آب اضافه کرده و اجازه می دهيم آب مواد کشيده شود.

 

طرز تهیه مواد کيک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنيد تا يکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف ليوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنيم تا يکدست شود. بکينگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنيم و به مواد اضافه می کنيم.

قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و ديواره های آن را چرب می کنيم. نصف مايه کيک را داخل قالب ريخته و مواد ميانی کيک را که از قبل آماده کرده ايم به عنوان لايه وسط می ريزيم. سعی کنيد به ديواره قالب نريزيد. سپس باقی مايه کيک را روی آن ريخته و در فری که ۱۰ دقيقه گرم کرده ايم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقيقه در طبقه وسط قرار می دهيد. اندازه  این دستور برای ۵ نفر خوب است و اين کيک يک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.

 

منبع : بیتوته